Sommer-salon på det kulinariske landsted Mariuzlund

Vælg billetter


 

Mariuzlund er en drøm, der bliver gjort til virkelighed af Direktøren for Nationalt Center for Lokale Fødevarer, Jesper Zeihlund.

Han fortæller:

"Af personlige årsager skulle jeg finde et andet sted at bo, og da jeg gennem flere år har haft min daglige arbejdsdag i de smukke omgivelser i Odsherred, var beslutningen ikke svær at tage – selvfølgelig skulle det være i de fantastiske rammer, min hverdag skulle foldes ud.

Jeg har siden jeg var 13 år fået en lønseddel for noget der handler om mad. Først som køkkendreng, dernæst som kokkeelev og senere tjener. Efter mange års erhvervserfaring fra både ind-og udland, fik jeg muligheden for at være med til at etablerere NCLF – Nationalt Center For lokale Fødevarer, og er nu efterfølgende så privilegeret, at jeg har fået muligheden for at føre NCLF videre som direktør og daglig leder. 

Hvorfor ”Det Kulinariske Landsted”?  Jo, netop fordi mit liv altid har handlet om fødevarer og mad, så var det oplagt, at mine private rammer også skulle handle om det fysisk. På samme måde, som folk der eksempelvis er interesseret i hestesport laver en landejendom om til et rideparadis, hvor de kan udfolde deres interesser dagligt, så vil jeg også gøre det. Bare ikke med heste, men med MAD.

Min intention er at inspirerere de mange byboere, der ligeledes har det kulinariske som passion. Med Mariuzlund vil jeg prøve at opbygge et sted, hvor der både kan være business og pleasure. Kan man blive mikro iværksætter med en lille landejendom til lidt over en million kroner, og hvad kan man sætte i spil, for at få økonomien til at hænge sammen, og dermed blive mindre afhængig af et job i storbyen? Jeg vil prøve at opbygge et kulinarisk univers, hvor events, selvforsyning, saloner, mikroturisme, og specialudviklet udstyr til det kulinariske liv bliver en regulær indtægt. Og dermed prøve at inspirerere andre til at gøre det samme.

Sommersaloner på Mariuzlund er en samtale-salon, hvor emnerne vil være lokale fødevares betydning for lokalområder, tusisme og bosætning, det kulinariske landsted som koncept til andre landsdele, det gode liv på jorden og maden samt meget andet. Jeg vil åbne mit hjem og mit hjerte og dele min passion med jer, og så vil jeg selvfølgelig også byde på et ultra lokalt traktement, fra mine egne bede og naboers produkter – altså ULTRA LOKALE fødevarer."

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen – der er plads til cirka 20 hver pr. gang.

Venue


Jesper Zeihlund / Mariuzlund Stendyssevej 7
4534 Hørve, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google